Bed and breakfast Bonita

For a better holiday!

Welkom op onze website! 

Welkom bij B&B Bonita!

Bed and breakfast Bonita is gelegen tussen Lloret de Mar en Tossa de Mar, Lloret de Mar is al jarenlang een van de beste vakantiebestemming voor jong en oud. Zon, een mooi strand ,een palmen boulevard vol met een zomerse sfeer en zodra de zon ondergaat, een paradijs voor iedereen. Lloret de Mar beschikt ook over typisch Spaanse bars en restaurants net zoals Tossa de Mar, ook bied het vele verschillende café's en discotheken, leuke activiteiten en een mooi natuurgebied, je kunt het hier aan de Costa Brava allemaal vinden.

 

Wij van B&B Bonita bieden u de optie om aparte kamers te huren of een complete verdieping van de villa.

In totaal zijn er 3 verdiepingen waarvan elke is voorzien van 2 of 3 slaapkamers voor 2 personen, 1 of 2 badkamers en een gezamenlijke keuken en woonkamer, uw privacy is voor ons erg belangrijk, hier schikt het grote terrein van de villa ook uitstekend voor. Ook staan we in voor gezelligheid en verzorgen wij een ontbijt dat bij u past en naar wens, we bieden ook thema avonden en verschillende activiteiten rondom de verblijfplaats en ook in de villa zelf.
De B&B bevindt zich in een rustige buurt op korte afstand van het strand en van beide Lloret de Mar en Tossa de Mar. 

 

De villa beschikt ook over een eigen sportveld met speeltuin, een reuze schaakspel, een groot terrein met verschillende zitplaatsen en een groot zwembad.


Bent u geïnteresseerd om te verblijven in onze bed and breakfast?

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info